Anulación parada Turó de la trinidad

Hacemos público comunicado recibido por parte de la AMB en relación a anulación de parada de taxis en Turó de la trinitat, 31 de Barcelona.

Benvolguts/des,

Des de l’Ajuntament de Barcelona se’ns comunica la remodelació de la zona on es troba localitzada una parada de taxi al C/ Turó de la Trinitat, 31 i ens proposa la seva anul·lació per la seva manca d’utilització -segons els hi han informat els representants dels veïns-.

Des d’aquest Institut es va realitzar una inspecció de l’ús de la parada ahir, dia 18 de març a les 12:00 h., comprovant la nul·la ocupació per part del col·lectiu de taxistes i, consultats els comerços de la zona, ens confirmen que l’ús que es realitza d’aquest espai no és el propi d’una parada de taxi.

A priori el trasllat d’aquesta parada a un altre localització en la que pugui tenir més servei no sembla viable perquè la ubicació actual ja és la més cèntrica de la zona i no hi ha una demanda concreta dels usuaris del servei. No obstant, si per part vostre considereu necessari mantenir una parada de taxi en aquesta zona, agrairíem que ens féssiu arribar les vostres propostes/consideracions.

Agraint la vostra col·laboració, restem a la vostra disposició per a qualsevol comentari i/o dubte al respecte.

 

Mª Dolors Galián Riera

Àrea de Mobilitat i Sostenibilitat

 

 

 

Wednesday, March 19, 2014 6:30:00 PM
Comments are closed on this post.